Monday, February 18, 2019

πρετεντερης μεταθεση

https://hbmvymhf.blogspot.com/2019/05/blog-post_92.html
οικολογικες συσκευες

Πολλά νεύρα, τακτική και αμυντική προσήλωση των δύο ομάδων είχαν τα πρώτα 45 λεπτά στο Καραϊσκάκης. Και σχεδόν καθόλου θέαμα. Ο Ολυμπιακός πίεζε ψηλά και δυσκόλευε την ανάπτυξη του Δικέφαλου, ο ΠΑΟΚ περίμενε και προσπαθούσε να βγει σε αντεπίθεση.


πρετεντερης μεταθεση

18625835
(Μάτος και Ένχελς διεκδικούν την μπάλα - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ)


Συγκομιδή: 3 σουτ του ΠΑΟΚ (ένα εντός εστίας από τον ΜΑΚ, που δε δυσκόλεψε τον Προτό) για καταγραφή στην στατιστική, μία τελική του Σισέ σε κόρνερ με σουτ ψηλά άουτ και ένα επικίνδυνο γέμισμα που δεν πρόλαβε να βρει την μπάλα ο Ανδρούτσος, οι «ευκαιρίες» για τον Ολυμπιακό.


1 4263083
(Η αψιμαχία Πρίγιοβιτς-Σισέ - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)


https://xvzzifyo.blogspot.com/2019/02/blog-post_11.html

Αν δεν υπήρχε και ένας ανόητος «τσαμπουκάς» Σισέ-Πρίγιοβιτς (ο Σέρβος έπεσε σε προσπάθειά του πάνω στον Προτό και ο νεαρός Γάλλος πήγε χωρίς λόγο από πάνω του) το μόνο πράγμα, που θα θύμιζε ότι είναι ντέρμπυ, ήταν τα καπνογόνα στην έναρξη (καθυστέρησε για περίπου 11 λεπτά λόγω του καπνού).


18625806
(Τα καπνογόνα στο ξεκίνημα του αγώνα - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ)


Το β μέρος ξεκίνησε με γκολ, που ήρθε από εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη (και ενώ το ματς είχε διακοπεί για 2 λεπτά λόγω καπνογόνων). Ο Οφόε στο 2ο δοκάρι γύρισε την μπάλα, ο Ρομαό έκανε την κεφαλιά στο πέναλτυ (ο ΠΑΟΚ διαμαρτύρεται ότι έγινε φάουλ στον Πρίγιοβιτς) και στο διώξιμο του Ζαμπράνο η μπάλα βρήκε στο γόνατο του Ένχελς, που έκανε το 1-0 στο 51.


1 4263212
(Ο Ένχελς (δ) σκοράρει για τον Ολυμπιακό - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)


Ο ΠΑΟΚ που δεν είχε φάση μέχρι το 65 βρήκε την πρώτη του τελική με καλή κεφαλιά του Ζαμπράνο σε κόρνερ και στο 71 μια ακόμη κεφαλιά του Μάτος, που πέρασε δίπλα από το δοκάρι, με τον Ολυμπιακό να δείχνει τα πρώτα σημάδια κόπωσης (όπως σε όλα του τα παιχνίδια). Στο 89 ο Σισέ πρόλαβε να βάλει το πόδι του στην προβολή του Βαρέλα από τα 3 μέτρα, στην καλύτερη στιγμή του ΠΑΟΚ για να ισοφαρίσει.


1 4263418 copy
(Η κεφαλιά του Ζαμπράνο στο 71 - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)


Ο ΠΑΟΚ έκλεισε τον Ολυμπιακό στα καρέ του με πολλά στημένα και έχασε μια ακόμη ευκαιρία σε κόρνερ και τον Κάμπος να χαλάει την τελική προσπάθεια του Μάτος στα 2 μέτρα από την εστία. Υπάρχει προβληματισμός πάντως για το γεγονός ότι δεν κέρδισε και πάλι μακριά από την Τούμπα, ενώ έδειξε να βασίζεται κυρίως στο πως δε θα δεχθεί γκολ και λιγότερο στο να χτυπήσει τις αδυναμίες του αντιπάλου του.


1 4263263
(Παράπονα από τον Κομίνη έχουν και οι δύο ομάδες - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)


Οι δύο ομάδες ζητούν από μία αποβολή στο ματς. Ο Ολυμπιακός για 2η κίτρινη κάρτα στον Μάτος σε περιπτώσεις φάουλ (και στο 1ο και στο 2ο ημίχρονο) και ο ΠΑΟΚ για ένα πάτημα εκτός φάσης με πρόθεση του Ανσαριφάρντ στον Ζαμπράνο, σε λογομαχία τους μετά το γκολ του Ένχελς. Κατέβηκε και ένα πανό, με υβριστικό σύνθημα για τον Ιβάν Σαββίδη, με εντολή του Κομίνη.



πρετεντερης μεταθεση
αερας στο τζακι

No comments:

Post a Comment